LED noodverlichting

Bij noodverlichting blijft, door de ingebouwde accu, branden wanneer de elektriciteit wegvalt. In geval van een calamiteit kunnen mensen zich op een veilige manier oriënteren op hun omgeving en vlug de weg naar buiten vinden. In gebouwen waar arbeid verricht wordt of waar meer dan 75 mensen tegelijkertijd aanwezig kunnen zijn, is het volgens de wet verplicht noodverlichting toe te passen. Dit wordt gemeld in het Bouwbesluit 2012, de codex over het welzijn op het werk en de norm NEN-EN 1838. Voor noodverlichting, zoals vluchtwegsignalering en vluchtwegverlichting, bent u bij Prolumia aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment aan noodverlichting welke bijdragen aan de veiligheid van personen in gebouwen. Ook voor een professioneel lichtplan of specialistisch advies hebben wij alle kennis in huis.

Catalogus 21/22

Met 244 pagina's aan innovatieve LED producten is de Prolumia catalogus een bron van inspiratie voor ondernemers en iedereen die werkt met of in de verlichtingsbranche.

LED noodverlichting assortiment:
Nieuwe LED producten
Prolumia LED Pro-Cone

De Pro-Cone is een circulair en vandaalbestendig LED kegelarmatuur, waarmee de openbare ruimte optimaal en maximaal verlicht kan worden. Doordat er de mogelijkheid is om vijf verschillende lenzen toe te passen is licht naar wens te creëren. Ook staat de Pro-Cone garant voor zeer weinig lichtvervuiling en lichthinder. De Pro-Cone is zeer breed toepasbaar door de vele opties (zoals de lenskeuze), de hoge efficiency en de lange levensduur. Perfect voor het gebruik in woonwijken, parkeerplaatsen, fietspaden, pleinen en binnenstadsgebieden.

Bekijk serie
Prolumia LED Pro-Fit

De Pro-Fit serie bestaat uit een tweetal robuuste en strak vormgegeven plafond- en wandarmaturen. De Pro-Fit is uitermate geschikt voor de woningbouw, voor het gebruik in portalen, gangen, galerijen en bergingen én aan de buitenzijde van panden om bijvoorbeeld de voor- en achterdeur goed te verlichten. Tevens een perfecte een-op-een vervanging van de meest toegepaste conventionele varianten, waarbij door de maatvoering schilderwerk in vele gevallen overbodig is.

Bekijk serie