LED industrieverlichting

Prolumia LED industrieverlichting is speciaal bedoeld voor de verlichting van industriële ruimtes, zoals fabriekshallen, magazijnen, bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. Alles van het renoveren van bestaande armaturen tot het volledig vernieuwen van verlichtingsinstallaties behoort tot de mogelijkheden. De meest innovatieve LED oplossing staat hierbij centraal.

Catalogus 21/22

Met meer dan 400 pagina's aan innovatieve LED producten is de Prolumia catalogus een bron van inspiratie voor ondernemers en iedereen die werkt met of in de verlichtingsbranche.

LED industrieverlichting assortiment:
Nieuwe LED producten
Prolumia LED Pro-Cone

De Pro-Cone is een circulair en vandaalbestendig LED kegelarmatuur, waarmee de openbare ruimte optimaal en maximaal verlicht kan worden. Doordat er de mogelijkheid is om vijf verschillende lenzen toe te passen is licht naar wens te creëren. Ook staat de Pro-Cone garant voor zeer weinig lichtvervuiling en lichthinder. De Pro-Cone is zeer breed toepasbaar door de vele opties (zoals de lenskeuze), de hoge efficiency en de lange levensduur. Perfect voor het gebruik in woonwijken, parkeerplaatsen, fietspaden, pleinen en binnenstadsgebieden.

Bekijk serie
Prolumia LED Pro-Fit

De Pro-Fit serie bestaat uit een tweetal robuuste en strak vormgegeven plafond- en wandarmaturen. De Pro-Fit is uitermate geschikt voor de woningbouw, voor het gebruik in portalen, gangen, galerijen en bergingen én aan de buitenzijde van panden om bijvoorbeeld de voor- en achterdeur goed te verlichten. Tevens een perfecte een-op-een vervanging van de meest toegepaste conventionele varianten, waarbij door de maatvoering schilderwerk in vele gevallen overbodig is.

Bekijk serie